Wij zijn een kleine maar gemotiveerde motor in de strijd tegen spierziekten en zenuwaandoeningen; waar mogelijk een stuwende kracht achter wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg. Wij als stichting zijn opzoek naar nieuwe ontwikkelingen voor verbetering van de huidige behandelmethode en naar een nieuwe behandelmethode. Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de spierziekten en zenuwaandoeningen.

Kijk niet naar wat niet kan..

In samenwerking met verschillende artsen en therapeuten die “outside of the box” denken kunnen wij therapieën ontwikkelen voor mensen met een lichamelijke beperking. Maar ook kunnen wij samen met verschillende instanties een programma samen stellen om onze doelgroep te ondersteunen en te begeleiden na hun revalidatie. Onze doelgroep zijn mensen met verschillende spierziekten of zenuw aandoeningen. Vaak wordt er vanuit gegaan dat er geen behandeling meer mogelijk of nodig zijn. Hierdoor wordt er te weinig aandacht besteed aan beweging. Mensen die met hun beperking willen participeren maar op het gebied van regels, vooroordelen, protocollen of tradities niet aan de juiste en-/of passende baan kunnen komen.

rollmodel-sinead

rollmodel-sanne

kijk naar wat wel kan!

Samen met erkende therapeuten en rollmodels kennen wij de doelgroep. En geven wij de doelgroep een vertrouwd gevoel. De erkende therapeuten zullen zich per persoon gaan verdiepen in wie diegene is en wat er binnen de beperking mogelijk is qua therapie. De rollmodels zijn ervaringsdeskundige en weten als geen ander waar de doelgroep tegen aanrolt. Zo is de doelgroep voorzien van een team professionals die opereren onder de naam Rollwithus. Met name de beschikbaarheid en kennis van het team kunnen wij ervoor zorgen dat de doelgroep deel kan nemen aan de maatschappij. De rollmodels kennen het Rollwithus ontwikkel principe uit hun eigen ervaring en geven dit nu door aan de doelgroep. Hierdoor geeft dit niet alleen een vertrouwd gevoel maar zorgt het er ook voor dat de doelgroep bij Rollwithus wilt aansluiten en wij niet op zoek hoeven naar de doelgroep.

Laat je inspireren door Rollmodels

Door middel van interviews met verschillende Rollmodels hoopt Rollwithus anderen te inspireren er het beste van te maken!
Wij proberen nationaal en internationaal zoveel mogelijk Rollmodels te vinden. Ken jij of ben jij zelf een Rollmodel en staat die hier nog niet tussen?

Bekijk alle Rollmodels

rollmodel

Meet the Team

vrwllgr
vrwllgr
vrwllgr
vrwllgr

Sinéad

#Rollmodel “CIDP”

voor
voor
voor
voor

Jacques

Voorzitter

secr
secr
secr
secr

Jola

Secretaris

penn
penn
penn
penn

Monique

PenningmeesterHoe kunt u ons steunen

Word nu donateur

U kunt het goede doel steunen door een eenmalige bijdrage te storten of door een machtiging in te vullen voor een maandelijkse donatie vanaf €5.

Vrijwilliger worden

Rollwithus is altijd opzoek naar vrijwilligers. Ben je opzoek naar vrijwilligerswerk of heb je altijd al een bijzonder doel willen steunen? Neem dan contact met ons op.

Fiscaal voordelig schenken

Periodieke giften die u in een schriftelijke overeenkomst vastlegd (voor minimaal vijf jaar) zijn volledig aftrekbaar van het belastbare inkomen.

Steunen als Bedrijf

Voor bedrijven is maatschappelijke betrokkenheid tegenwoordig een onmisbaar aspect van ondernemerschap. Voor ons is het daarom van belang dat u als ondernemer de stichting steunt.

Een eigen actie starten

Kom in actie voor stichting Rollwithus! Of het nou gaat om een spinning marathon, een golftoernooi of een muzikale jamsessie met je vrienden. Je kunt zelf kiezen hoe jij je wilt inzetten!

DOE EEN GIFT IN NATURA

Het is ook mogelijk om Stichting Rollwithus te steunen met een gift in natura. Dit is een gift in een andere vorm dan geld, zoals een verzameling munten, een kunstvoorwerp of aandelen in een BV.

Activiteiten kalender

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze evenementen. Lees de verhalen en ervaringen van activiteiten die zijn georganiseerd 'door ons'. Of bekijk alle geldinzamelingsacties die worden georganiseerd 'voor ons'. Of het nou gaat om een spinning marathon, een golftoernooi of een muzikale jamsessie.

Neem ook eens een kijkje in de agenda om deel uit te maken van een van de activiteiten of voeg deze aan je eigen agenda toe zodat je altijd op de hoogte blijft van de aankomende evenementen.


  • Door je spierweefsel te blijven stimuleren kun je jezelf een stuk gezonder en fitter houden.

    Sinead Power – cidp

Contact us
Stichting Rollwithus

Telefoon:
+31 (0)6 295 66 886

Email:
info@rollwithus.nl

Bezoekadres
Mgr. de Vetstraat 111
4817 JZ, Breda

Postadres
Postbus 3550
4800 DN Breda

Bank gegevens

IBAN:
NL67 INGB 0006 6371 06

BIC:
INGBNL2A

Kamer Van Koophandel

KvK Breda:
61950319

RSIN:
8545.62.722