Wat doet de stichting Rollwithus?

Het bestuur van stichting Rollwithus neemt de verantwoordelijkheid en houd het toezicht met het maken van de juiste keuzes. Het bestuur vergaderd één keer per maand. In deze vergadering wordt de doelstelling van de stichting besproken en de daarop volgende plannen nauwkeurig uitgewerkt om het doel te kunnen realiseren. Zodat dit efficient en effectief wordt besteed. Wij zijn een kleine maar gemotiveerde motor in de strijd tegen CIPD; waar mogelijk een stuwende kracht achter wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg.

Wat doet de stichting met de donaties?

De stichting Rollwithus wil zich inzetten om patiënten met CIDP en andere vergelijkbare aandoeningen, op alle mogelijke manieren te ondersteunen tijdens en na hun revalidatie. Deze steun kan op verschillende manieren gegeven worden. Van het aanschaffen van nu in Nederland nog niet aanwezige apparatuur tot het ondersteunen van patiënten met CIDP om therapie te kunnen volgen. Maar ook door het doen van donaties aan onderzoeksinstellingen en het voeren van gesprekken met artsen en instellingen zoals het UWV, gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Hoe veilig is een online donatie?

Online doneren aan Rollwithus is veilig. Wij maken gebruik van de diensten van Ideal Checkout voor het afhandelen van de online donaties. Deze betaalprovider waarborgt een veilige, snelle en correcte online verwerking van je donatie. De website is verbonden met een SSL certificaat, een veilige HTTPS protocol waarin alle gegevens versleuteld wordt verstuurd.

Wat verdient de organisatie van Rollwithus?

Het bestuur van stichting Rollwithus wordt niet betaald voor hun werkzaamheden. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de diensten die vrijwilligers voor stichting Rollwithus doen. Het bestuur en haar vrijwilligers zetten zich dus belangeloos in om stichting Rollwithus te adviseren, controleren en te verantwoorden. Ook de website van stichting Rollwithus brengt geen koste met zich mee, deze website wordt volledig gesponsord. Het betalingssysteem op de site is gedoneerd en zitten geen koste aan.

Hoe kan ik sposoren als bedrijf?

Stichting Rollwithus is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-instelling) Daardoor zijn de giften aan Rollwithus onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Voorbeeld: verzamelinkomen is 30.000 euro per jaar. Dan is een bedrag tussen de 300 euro (1% van het verzamelinkomen en hoger dan 60 euro) en 3.000 euro (10% van het verzamelinkomen) aftrekbaar. Wilt je weten bij welk bedrag jouw bdrijf in aanmerking komt voor aftrekbaarheid van de giften? Bel de belastingdienst. Om partner van Rollwithus te worden neem dan hier contact op.

Hoe organiseer ik een eigen actie?

Ga naar rollwithus.nl/actie en geef aan hoe je in actie wilt komen. Daarna volg je 3 stappen: Stap 1: Hoe kom jij in actie? – Stap 2: Actiedetails – Stap 3: Inloggen/registreren. Je ontvangt hierna een bevestigings-e-mail. Via een link in deze e-mail kom je op jouw eigen actiepagina.