Roll with us denkt MEE

Roll with us denkt MEE

Breda werd in 2018 uitgeroepen tot meest toegankelijke stad van Europa.

Breda heeft toegankelijkheid al langer hoog op de agenda staan. De Brabantse stad won er verschillende prijzen mee. Met al dit succes rust ze niet op haar lauweren. Met de hulp van ruim dertig ervaringsdeskundigen blijft Breda werken om echt voor een iedereen een inclusieve stad te worden. Ook de Vereniging Nederlandse Gemeenten is nu beleid aan het ontwikkelen om dit ook in andere steden op te zetten.

Stichting Rollwithus kent ook een aantal ervaringsdeskundigen en wij denken actief mee over het toegankelijkheidsbeleid van de gemeente Breda. In diverse overleggen leveren wij onze bijdrage en zijn wij gevraagd om mee te denken hoe we dit verder kunnen verbeteren.  In dit artikel kun je lezen hoe Breda dit samen met de ervaringsdeskundigen wil realiseren. 

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *