Even voorstellen

Even voorstellenIk ben Iris Vermeulen. Ik ben 19 jaar oud.
Ik woon in Breda en de zin ik zit in een rolstoel, want ik een spierziekte.
Mijn hobby’s zijn; Hockey. Ik houd van lezen, muziek luisteren. Films kijken, shoppen met vriendinnen en met vriendinnen lekker eten.

Wat doe je bij Rollwithus?
Bij Rollwithus heb ik leren vloggen. Zo had ik
Mijn vakantie naar Valencia heb ik helemaal op beeld gebracht en samen met wat Michelle en Marianne hebben we ervoor gezocht dat het een vlog werd.
Nu kan zelf editen.
Ik heb mijn hockey competitie op beeld gebracht. Ik heb mijn kamerstijl indeling veranderd en op beeld gebracht. Ik laat zien hoe je een taart bakt.
Ik vlog vooral mijn leven\
Verder doe ik samen met de andere Rollmodels andere opdrachten maken/uitwerken.
Daarnaast volg ik ook een studie.

Wat betekent Rollwithus voor jou?

Rolwithus bedenkend voor mij een plek waar je een plek waar je nieuwe mensen leert kennen. Waar je heel snel een band krijgt met de mensen als of het een familie wordt.
Je leert ook veel dingen waar je het besef niet van heb dat je dat ooit gekund heb. Daar ga je het waarmaken, want ze geloven in je.
In een woord: Familie

Hoe ben je terecht gekomen bij Rollwithus?
Ik heb iemand in de straat wonen die werkt bij stichting Mee. Mijn moeder en diegene waren aan het praten. Mijn moeder kwam thuis met informatie over Rollwithus. Ik dacht van: “Nou, dat lijkt me heel erg l en ook leuk om mijn tussenjaar in te vullen” toen ben ik zelf gerold naar Rollwithus. Ik vond het heel erg spannend. Daar heb ik met Sinéad gesproken en ik mocht daar komen en ik ben er nog steeds!


Share This

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *