Even voostellen

Even voostellen

Ik ben Michelle Michalski. Komt uit Oosterhout en ben 21 jaar.
Ik zit nu op het Avans, eerst zat ik op Grafisch Lyceum Utrecht.

Welke school zit je?

Eerst zat ik op Grafisch Lyceum Utrecht daar deed ik de opleiding: Grafisch vormgeving.
Ik zit nu op het Avans en doe ik de opleiding Verleeg kundige

Wanneer was je actief bij ons?
Eind augustus 2019 t/m begin februari 2020

Hoeveelste jaar was je?
Ik was 4de jaar

Wat deed je bij Rolwithus?
Vooral dit ik het grafische deel zegmaar, boekjes maken, filmpjes maken vooral de dingen illustreren. Zorgen dat het filmpje of het poppetje beweegt en zo, maar ook met iedereen ook leuke dingen bijvoorbeeld: Een filmpje bekijken op een middagje of zo iets. Ik heb ook filmpjes opgenomen voor dat ik ze ging maken, workshops gegeven op Vitalis aan de opleiding MBO verpleegkundige.

Wat vind je van Rollwithus en dat jij hier zat?
Ik vond het leuk ook omdat er meerdere stagiaires zaten en dat was bij mij vorige stage niet. Dus dat is wel gezellig dat je met leeftijdgenoten zat, mensen van de zelfde opleiding. Ik was de enige die op een andere school zat, maar dat was geen probleem en het had deels met zorg te maken wat ook leuk was, want dit doe ik ook op Avans nu.

Zal jij Rollwithus aan bevelen en waarom?
Denk het wel. Iedere val voor de studenten van het Radeloos college en voor Vitalis college wel, want dat past beter bij hun opleiden dan waar ik zat.
Bij mijn oude school waren de eisen bestwel hoog waardoor je veel moest weten qua Grafische vormgeving en zegmaar als je wat met zorg wilt doen is het ook een mooie combinatie. Ik denk dat iedereen daar goed thuis past.


Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *