Even voostellen

Even voostellen


Ik ben Floris Meeuwes.
Ik ben 23jaar.

Wanneer was je actief bij ons?

Ik was actief bij Rollwithus in de periode: Eind augustus 2019 t/m begin januari 2020
Ik ben student op het Rradius college en ik doe de opleiding: Media Vormgeving.
Ik zit in me4de/3de leerjaar en komt, omdat ik een halfjaar studie vertraging heb.

Hoeveelste jaar was je?

Toen ik bij Rollwithus zat, zat ik in mijn 3de leerjaar

Wat deed je bij Rolwithus?
Wat ik veel deed was editen, werken met animatie, filmen.
Ik heb Steven zijn huisstijl- logo gemaakt en ik heb zelf een logo gemaakt toen hier nog zat.

Wat vind je van Rollwithus en dat jij hier zat?

Op zich is een leuke stage. Ik heb veel geleerd.
Ik heb in Illustrator leren werken en in het programma After effects daar heb ik ook flink in gewerkt en geleerd. Dat is heel leerzaam geweest, want dit gebruik ik nou heel veel bij mijn nieuwe stageplek.
Ik heb dit programma gebruikt en dat geleerd kortom: Alles wat ik hier leerde gebruik ik nou bij mijn huidige stageplek.
Ik denk dat je ook in het sociaal zijn, bestwel veel kan leren, omdat je vaak in contact bent met andere mensen. Ik vind dat ik op sociaal vlak, sterker in mijn schoenen ben gestaan en de communicatie is verbeterd.
Mijn skills qua design en animaties was door deze stage, flink omhoog gegaan.

Zal jij Rollwithus aan bevelen en waarom?
Ja! Ik zal het wel aanraden, maar je moet een klein beetje tegen gaos kunnen overig, is dat bij elke stagelek wel het geval, maar waar ik nu ben is het meer gecontroleerde gaos om het zo zeggen en bij Rollwithus leer je te maken met pure gaos. Je leert een work-flow aan pakken en leert ook hoe het in ander bedrijven en hoe het in jouw toekomstige werk kan zijn.
Je voelt je veilig hier overige, dat moet je bij ander stage bedrijven zo voelen, maar hier voel je dat meer die veilige sfeer.
 Je leert om voor externe bedrijven opdrachten te maken en niet alleen voor één bedrijf.
Het is niet zo van:
Stel je werkt bij een filmbedrijf en je moet alleen filmpjes maken.
 Nee, het is meer van:’ Oh, deze film is af en nu gaan we verder met die opdracht en nu we gaan een grafisch ontwerp maken voor dat bedrijf, dus het is heel veel gevarieerd.
Met andere woorden, het is niet zo dat je één ding op je bord ligt en je mag/moet er 5 maanden er over doen.
 Rollwithus is meer van: Oké, we gaan filmen” “maar filmen kan ik niet” “Oké, we gaan dit leren.
‘Cool, nu kan ik een beetje filmen:’
Ik denk dat het een hele goede stage is in de zin van: Je leert en krijgt heel veel werkervaring op verschillende gebieden dan dat je specifiek één ding gaat doen. Dit is heel fijn is, want dan kan je zien wat je leuk vind en goed kan.
 Het is gelukkig niet één specifiek bedrijf.
Stel, je zit op een plek en je moet elke keer editen, terwijl je dat niet leuk vind en als je het niet leuk vindt dan ga je weg, maar dan kom je in problemen met school en hier ontdek je wat je leuk vind en niet.  Hierdoor vind je meer de klik met wat je wilt en wat je wilt worden.


Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *