Even voostellen

Even voostellen


Ik ben Stijn brouwers, 19 jaar.
Ik woon in Breda
Ik ben student en ik doe de opleiding Media Vormgeving.
Dat is ook het gene wat ik wil doen in de toekomst.

Wanneer was je actief bij ons?
Ik was actief bij Rollwithus in de periode: Eind augustus 2019 t/m begin januari 2020

Welke school zit je?
Ik ben student en studeer op het Curio, Media vormgeving
Ik zit in het moment in het 4de jaar, in mijn examen jaar

Hoeveelste jaar was je?

Ik was actief bij Rollwithus in de periode eind augustus 2019 t/m begin januari 2020
Ik zat in de 3de van mijn school jaar Wat deed je bij Rolwithus?
Niksss… nee grapje.
Ik heb veel ontworpen. Ik ben bezig geweest met logo’s en de huisstijl, daar heb ik heel veel aan gewerkt.

Wat vind je van Rollwithus en dat jij hier zat?
Het is eigenlijk heel anders dan dat je gewend bent op je stage.
Ik vond de sfeer hartstikke leuk. Ik vond het ook hartstikke leuk om te bewerken in vergelijking dan bij andere stageplekken, omdat ik het heel erg na mijn zin had bij Rollwithus en ik denk dat, dat heel belangrijk was voor mijn stageperiode.
Het was hartstikke leuk en hartstikke leuk om daar te werken dan op andere stages.
Even terug komen op wat ik als eerste zei.
Op mijn eerste stage plek en op mijn huidige stageplek werkte ik altijd in mijn eentje en bij Rollwithus is het zo grote groep dat je met iemand samen werkt of toch in je eentje, maar dan komen ze wel controleren van ‘Hee, hoe gaat het’ of kwamen ze even een gesprekje met je doen en dat maakte wel te sfeer.

Zal jij Rollwithus aan bevelen en waarom?
Ja, ik zal het zeker aanbevelen. Ik heb het bijvoorbeeld ook tegen Dawid verteld dat het een hele goede stageplek is en die loop nu stage bij jullie.
Zeker zal ik het mijn andere medestudenten vertelen, want ten eerste; je leert teveel. Dat heb ik zeker gedaan. Het geeft een beeld, niet alleen op het feit dat het een hele leuke stage is, maar het geeft ook een ander beeld van hoe een stage kan zijn.
 Meestal werk je ik je eentje of hooguit met zijn tweeën en hier werk je met de hele groep. En ja, dat is ook een ander beeld dat je wel mee mag nemen, denk ik


Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *