Hoera! 6 jaar Roll with us

Hoera! 6 jaar Roll with us

Hierbij het resultaat van een paar maanden hard werken waar ik als voorzitter van de stichting Rollwithus erg trots op ben. Ondanks de tweede Corona golf en de daarmee gepaard gaande beperkingen zijn de deelnemers aan Project Rollwithus er in geslaagd om een prachtige eerste editie van ons magazine te maken. Samen met onze stagiaires hebben de Rollmodels een prachtig blad gemaakt waarin je hopelijk met veel plezier zult lezen. Er zijn interviews met de Rollmodels zelf maar ook mode tips en leuke recepten.

Een magazine waarmee wij niet alleen onze doelgroep in staat stellen om te laten zien wat zij allemaal in hun mars hebben, maar ook een magazine waar wij onze collega’s van Zorg voor Elkaar Breda en alle andere stichtingen die in Breda actief zijn om mensen te helpen een platform willen geven. Een magazine en een website om hun boodschap voor een breed publiek uit te dragen. Ook is er plaats voor een agenda met alle activiteiten die voor onze lezers leuk of nuttig kunnen zijn. Of je nu actief bent als buddy of als mantelzorger, als klant of als professional in het werkveld in ons magazine kun jij je verhaal kwijt.

Gelijktijdig met dit magazine lanceren wij ook onze nieuwe website. Ook voor de website willen wij onze partners graag uitnodigen om samen met ons een platform te creëren waar alle Bredanaars die op een of andere manier hulp nodig hebben terecht kunnen voor informatie of gewoon omdat het leuk is.

Geniet dus van deze eerste uitgave en help ons om samen een magazine en een platform op te zetten waar je het speciale verhaal van jezelf of jouw organisatie kwijt kunt, maar ook waar je nuttige tips en leuke verhalen kunt vinden. Veel lees plezier!!!

Jacques Sleven Voorzitter Rollwithus

Share This

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *