Zorg voor elkaar Breda

Zorg voor elkaar Breda

Je regelt je leven het liefst zelf, al dan niet met de mensen om je heen. Soms lukt dat niet en heb je extra ondersteuning nodig. Dan kun je terecht bij het grote netwerk van vrijwilligers en professionals van Zorg voor elkaar Breda. 

We helpen je op het gebied van: 

 • Wonen
 • Geldzaken
 • Werk
 • Relaties & sociale contacten
 • Vrije tijd & sport
 • Vervoer
 • Gezondheid

Zorg voor elkaar Breda is een initiatief van Bredase maatschappelijke organisaties en Gemeente Breda. Met Zorg voor elkaar Breda zorg je er samen voor dat je de hulp en ondersteuning krijgt die bij je situatie en je netwerk past.

In een gesprek met een medewerker van Zorg voor elkaar Breda geef je aan wat je zelf kunt en welke extra ondersteuning er nodig is. We bekijken samen waar je extra hulp of ondersteuning kunt vinden, bijvoorbeeld bij familie of buren, vrijwilligers of een professional. 

De professionals die werken voor ZveB zijn:

 • werkers
 • Huishoudelijke hulpen
 • Wijkverpleging
 • Wmo-klantmanagers
 • Consulenten die cli├źnten ondersteunen en begeleiden
 • Mensen die mantelzorgers ondersteunen┬á
 • Maatschappelijk werkers in de wijken

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *