Column: Roll with us en ik

Column: Roll with us en ik

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in een ruimte die helemaal leeg was behalve twee mensen, Benjamin en Sinéad. Zij hadden een stichting opgezet voor mensen met een lichamelijke en mentale handicap. Ik was door iemand van MEE West-Brabant gevraagd om te kijken of dit iets voor mij was, Ik had geen idee wat ik moest verwachten maar het viel mee en ik had met Sinéad een goed gesprek en enkele weken later was het een bruisende ruimte vol met creatieve personen. 

Mijn plan was om columns te schrijven voor de komende website of we maken een bundel van mij columns en andere verhalen.
Ook wil ik hier werken aan mijn andere ik.
Een positievere ik bedoel ik dan.
Toen ik hier kwam liep ik met mijn ziel onder de arm en wilde echt een nieuwe start maken.

In eerste instantie lukte dat ook wel maar in mei 2019 overleed mijn zus en daar heb ik het nog steeds erg moeilijk mee, vanaf die tijd vat ik alle negatieve vibes en mislukkingen persoonlijk op. Ik pakte de draad wel op maar het bleef malen dat ik mijn zus echt kwijt ben en dat duurt nog wel even vrees ik. 

Bij Rollwithus steunen ze me enorm en ik kan hier altijd mijn verhaal kwijt.

Mark

Je hebt hier stagiairs en soortgenoten die je kunnen ondersteunen in je werkzaamheden. Ze denken mee over dingen om te doen in de toekomst, computer werkzaamheden, maatschappelijke vragen en zomaar een praatje. Ik voel me hier enorm thuis en kan gewoon mezelf zijn en die muur om me heen afbreken.  Je zou kunnen zeggen dat ik hier een meer positieve en veelzijdiger versie van mezelf word, Ik hoop in de toekomst nog mooie columns te kunnen schrijven die mensen leuk vinden om te lezen en dan ben ik een gelukkig mens.

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *