Even voorstellen

Even voorstellen


Wie ben je?

Ik ben Danielle van Hooff, Ik ben 44 jaar.
Ik deed vroeger LG hockey bij push wat ik overigens nog steeds mis.
Door medische ingrepen moest ik stoppen met hockey en heb zo het handbiken ontdekt.
Ik begon met handbiken op mijn … Ik begon eerst met een aankoppel-handbike. Dit is een fiets die je koppelt aan je rolstoel, maar daar kan je niet zo goed mee sporten, dus ik heb een fastframe-fiets en daar kan je hogere snelheden mee halen.
Ik handbiken bij wielervereniging Breda en ik heb al 2x mee gedaan aan de handbike battle in Oostenrijk.
Ik fiets heel veel zoals u ziet

Wat doe je bij Rollwithus?

Nou, ik ben net nieuw, dus het is allemaal even kijken wat ik kan doen.
Ik weet veel over handbiken, dus verslagen schrijven over handbiken, denk ik.


Wat betekent Rollwithus voor jou?

Het betekent voor mij dat ik weer kan meedoen in de maatschappij. Het voelt alsof ik weer meetelt en ik ben blij dat ik toch weer vrijwilligers werk kan doen, want ik had nooit wat anders gevonden qua vrijwilligers werk dat bij mij paste.


Hoe ben je terecht gekomen bij Rollwithus?
Simpel gezegd:  Sinéad had me gevraagd of ik bij Rollwithus wou werken.

De laatste lootjes zijn altijd het zwaars, maar onhoudt dat je nooit alleen strijdt

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *