Even voorstellen

Even voorstellen


Ik ben Jente. Ik ben 15 jaar.
Ik heb een spierziekte en ik zit op Breda collega.
Ik ben een stagiair/rollmodel.

Wat doe je bij Rollwithus?

Ik ga leren hoe je foto’s moet bewerken en dat wil ik graag leren en opdat ik nieuw hier bent is het spannend. Ik weet niet precies wat ik wil leren, maar daar kom ik wel achter.


Wat betekent Rollwithus voor jou?

Rollwithus betekent meer gezamenlijke werkstukken/activiteiten doen. Het is niet zo dat het “oh jij bent dat groepje en jij bent dit groepje” Rollwithus voelt voor mij als één groep en het is niet zo van: “Oh, jij bent dat, dus jij bent apart’ nee, zo voel ik niet.Hoe ben je terecht gekomen bij Rollwithus?
Via school. Ik zit nou in de 4de en school wou dat ik stage ging lopen en school heeft een stageplek gevonden. We kwamen bij Rollwithus uit en dat leek me erg leuk en ik hoop dat ik hier zo lang mogelijk hier stage kan doen


Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *